PanyalıBasket

25 Ocak 2011

Tammy Sutton-Brown Fenerbahçe’de

Filed under: Fenerbahçe Kadın Basketbol — varanbey @ 14:52

Fenerbahçe eski oyuncusu Kanada’lı Tammy Sutton-Brown ile anlaştı.Aslında haber yeni değil, sosyal paylaşım sitelerinde haber günler öncesinde yerini almıştı. Fakat resmi sitemiz haberi daha yeni yayınladı.

Tammy doğru ve gerekli bir transfer Fb adına. Geçen sezonlarda takımın önemli parçalarından biriydi.Ama bu sene öyle olmayacak, zaten kendisi de bunun bilincindedir. Yaklaşık 4 aydan beri basketbol oynamıyor. Tammy’nin takım içindeki görevi Matovic-Nevriye ikilisini dinlendirmek ve onların olmadığı bölümlerde savunmadaki sertliği arttırmak olacaktır.

Kolay değil Fenerbahçe sezonun tam ortasında neredeyse tüm yabancılarını değiştirdi. Alınan isimler gayet doğru ve yerinde hamlelerdi. Son Tammy transferi de bunu doğrular nitelikte. Kenarda oturmayı dert etmeyecek, takım içindeki rolünü bilen en önemlisi de uyum sorunu çekmeyecek bir transfer. Bu hamle  için yönetime ve Ratgeber’e Teşekkürler. Tammy’de Başarılar.

3 Yorum »

  1. hayırlısı olsun , gs maçlarında matoviç i dinlendirmek gerekecek ,sanırım yalnız avrupa maçları için alındı zaten .

    Yorum tarafından hakan kavasoğlu — 25 Ocak 2011 @ 14:54 | Cevapla

  2. bende öyle biliyorum. transfer hakkımız da dolmuş olması gerek.

    Yorum tarafından varanbey — 25 Ocak 2011 @ 15:09 | Cevapla

  3. Vajdayı bu kadar çabuk göndereceğimizi düşünmüyordum ,biraz daha ısrar edebilirdik ama Ratgeber ,bu zorlu trafikte Tarsus maçında bile Nevriyeyi 37 dakika oynatıp Vajdaya dakika vermemişti .

    Tammye güvenim tam ,iyi katkı verecektir .

    Yorum tarafından d-wade03 — 27 Ocak 2011 @ 16:55 | Cevapla


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Yorum bırakın

WordPress.com'da Blog Oluşturun.